Musculupati®​

Hos Release Studio starter alle behandlinger med en spændings- og smerteanalyse, hvor igennem jeg diagnosticerer dine problematikker, så vi kan lægge en plan for din behandling.

Musculupati®

Musculupati® er det ypperste indenfor massageterapi og muskulære behandlingsformer. Målet er at du skal få løst din problematik og blive smertefri så hurtigt som muligt. Jeg vil ikke symptombehandle, men søge efter årsagen til dit problem og få det løst.

Musculupati® bygger på et dybdegående kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, funktionel neurologi og meridianbanernes effekt på hele kroppens balance.

Der anvendes manuelle teknikker, ledfrigørelse, stræk og eventuelt akupunktur. Behandlingen vil også indeholde anvisninger på enkle øvelser som understøtter din behandling i klinikken.

Når du starter et forløb vil første behandling indeholde en grundig afdækning af den problematik som du søger hjælp til at få løst. Jeg vil foretage en fuld analyse af dit bevægeapparat og din muskuløse tilstand og sammensætte din personlige behandlingsplan.

 Første behandling

90 min.

  600 kr.

Efterfølgende behandlinger

60 min.

600 kr.

90 min.

900 kr.

120 min.

1200 kr.

Afbestilling og udeblivelse

Afbestilling skal ske senest kl. 12 dagen før behandling.
Ved udeblivelse uden foregående aflysning betales den fulde pris på behandlingen.

Ll. Karlsmindevej 17, 3390 Hundested.

Parkering:

Der er mulighed for at parkere på adressen med indkørsel via Rasborgvej.

 

Book tid nu på 52 11 77 61