Musculupati®​

Hos Release Studio starter alle behandlinger med en spændings- og smerteanalyse, hvor igennem jeg diagnosticerer dine problematikker, så vi kan lægge en plan for din behandling.

Musculupati®

Musculupati® er det ypperste indenfor massageterapi og muskulære behandlingsformer. Målet er at du skal få løst din problematik og blive smertefri så hurtigt som muligt. Jeg vil ikke symptombehandle, men søge efter årsagen til dit problem og få det løst.

Musculupati® bygger på et dybdegående kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, funktionel neurologi og meridianbanernes effekt på hele kroppens balance.

Der anvendes manuelle teknikker, ledfrigørelse, stræk og eventuelt akupunktur. Behandlingen vil også indeholde anvisninger på enkle øvelser som understøtter din behandling i klinikken.

Når du starter et forløb vil første behandling indeholde en grundig afdækning af den problematik som du søger hjælp til at få løst. Jeg vil foretage en fuld analyse af dit bevægeapparat og din muskuløse tilstand og sammensætte din personlige behandlingsplan.

 Pris pr. behandling 

45 til 60 min.

850 kr.

75 til 90 min.

1275 kr.

120 min.

1900 kr.

High Power Laser

– som supplement til Musculupat behandling

High Power laserbehandling fremskynder kroppens egen naturlige ophelingsproces ved en øget blodgennemstrømning, øget metabolisme, forbedrede lokale ernæringsforhold og optimeret kommunikation mellem cellerne, forbedret mobilitet af vævet omkring muskler og sener

skadet væv regenererer og heler derved hurtigere.

200 Kr.

Akupunktur

– som supplement til Musculupat behandling

Ved behandlingen med akupunktur sættes nålene i udvalgte meridianpunkter, hvorpå musklerne stimuleres til at slippe spændingen genskabe balance i kroppen. Resultatet opleves som smerte lindrende og ved færre spændinger.

Behandling med akupunktur kan bruges ved både kroniske og akutte spændinger og smerter samt som forebyggelse.

80 Kr.

Kinesiotaping

– som supplement til Musculupat behandling

Kinesio Tape er elastisk tape, som effektivt nedsætter muskelspændinger samtidig med, at du har den fulde bevægelighed. Taping kan virke smertedæmpende og øge bevidstheden på f.eks. skadede ledbånd og sener.

Kinesio Tape kan sidde på i flere dage eller under en sportspræstation, og kan derfor være med til at forlænge den behandling, som er påbegyndt i klinikken.

80 Kr.

Afbestilling og udeblivelse

Afbestilling skal ske senest kl. 12 dagen før behandling.
Ved udeblivelse uden foregående aflysning betales den fulde pris på behandlingen.

Ll. Karlsmindevej 17, 3390 Hundested.

Parkering:

Der er mulighed for at parkere på adressen med indkørsel via Rasborgvej.

 

Book tid nu på 52 11 77 61