Release Studio - massør Hundested

Release Studio/v. Yann Jensen

Jeg er lægeeksamineret muskelterapeut med et speciale i Musculupati.

Denne baggrund giver mig et indgående kendskab til, hvordan kroppens anatomi og fysiologi hænger sammen, hvilket er din sikkerhed for et professionelt behandlingsforløb af højeste kvalitet.

Når du starter i et forløb hos mig, vil jeg altid indlede med en bevægelsesanalyse og en grundig afdækning af din krops muskulære tilstand. Disse analyser vil danne baggrunden for en diagnose af din problematik, og giver derfor en forudsigelig ramme for, hvordan du kan blive dine smerter kvit – én gang for alle !

 

Jeg lægger et stort engagement i alle mine klienter, og jeg kombinerer mine teknikker for at opnå de bedste resultater i mine behandlinger. Jeg tror på, at de gode resultater opstår i samarbejdet mellem behandler og klient, og vil derfor gennem respektfuld dialog, få en fuld forståelse af baggrunden for din problematik.  Målet er, at du med hjælp fra min ekspertise, bliver smertefri.

Måske har du tidligere fået behandlinger for dine smerter. Og måske har du oplevet at de er kommet uændret tilbage efter kort tid. Jeg supplerer altid mine behandlinger med anvisninger på enkle men yderst effektive øvelser, som garanterer dig et langvarigt resultat, og hjælper dig med at genskabe en positiv kontakt til din krop. 

Det er vigtigt for mig at leve et sundt liv og behandle min krop og mine omgivelser med respekt. Jeg har trænet og undervist i kampsport i over 35 år, og har blandt andet igennem qigong og meditation lært at bruge åndedrætsteknikker til at øge fokus på og kontrol af krop og kredsløb.

Ll. Karlsmindevej 17, 3390 Hundested.

Parkering:

Der er mulighed for at parkere på adressen med indkørsel via Rasborgvej.

 

Book tid nu på 52 11 77 61